Opet nešto novo

Ivor Car

14. ožujka 2002.

Opet nešto novo

Statistike još nemamo. Završena je stara anketa, s iznimno ohrabrujućim i pozitivnim rezultatima. Uglavnom smo svi super i sve će biti super i itd. Postavili smo i novu anketu u počast sinoćnjem posjetu Samoboru, te našem dragom programeru (da li je to pravo ime za njega?). Pozivam vas da se izjasnite o tome što najviše volite pojesti u tom simpatičnom gradiću.
Usprkos neprestanom zahtijevanju vraćanja statistike na našu dragu stranicu, zahtijevi još uvijek nisu uslušani. Tako da me danas već svi ispituju gdje je ta statistika.

Stara anketa je završena. Na pitanje: Da li nakon ovih događanja na stranici još uvijek imate morala za rad i razgledavanje Lupige?; većina ispitanika je odgovorila pozitivno, dok je samo jedan papak izgubio volju. No, nisu ni to neki baš super rezultati jer ipak većina ima volje isto kao prije, a tek poslije njih dolaze oni koji je imaju još više nego prije. No, na ovom mjestu moram spomenuti još jednu stvar, a to je da se sve više ljudi priključuje ovome projektu, što će nužno izazvati unošenje nekih novih rubrika. Super!!!
Stavljena je nova anketa. Riječ je dakako o hrani. Nakon sinoćnjeg razgledavanja Samobora u jeku fašnika, primjetili smo kako se na svakom ćošku može pojesti neki samoborski specijalitet. Odakle ih tako puno?
Sinoć sam ih znao mnogo više, no danas se sjećam samo ovih.
I još nešto za kraj! Moj favorit (javno to govorim) su samoborske krafne, koje su sinoć bile tako dobre.