Luky dobio zlatnu ploču pa otkazao koncert

Ivor Car

27. svibnja 2004.

Luky dobio zlatnu ploču pa otkazao koncert

Kako li se samo u Zagrebu zadnjih dana otkazuju koncerti. Prvo Bolesna braća na jučerašnjem otvaranju Pirahne, zamijenile su ih (valjda) Divasice, a evo sada i čovjek koji je jučer dobio zlatnu ploču za 20 000 prodanih primjeraka "Ararite". Naravno, riječ je o Lukyju i njegovom nesuđenom koncertu u zagrebačkom OTV-u. Zašto, kako itd., nije nam rečeno

Iako je namjeravao, Lupež je zbog neotkazivih obveza u Ljubljani (uskoro ćete vidjeti točno kojih) morao propustiti premijeru Lukyjevog novog spota za pjesmu "Prije sna", koja se održala u maloj konobici na zagrebačkoj Trešnjevci. Spot je režirao Splićanin Žare Batinović, koji je s Lukyjem već radio na "Nigdi mira niman". Inače, televizijska premijera će biti upriličena sutra u glazbenoj emisiji HRT-a "HR kod", pa eto ako netko od vas bude pred televizijskim ekranima u to vrijeme, neka obrati pozornost na spomenuti spot.

Usput je, u istoj konobici, Lukyju uručena zlatna ploča za 20 000 prodanih primjeraka njegovog albuma "Ararita". Istovremeno je i najavljen njegov samostalni koncert u zagrebačkom OTV-u za 05. lipanj. Ispostavilo se kako to nisu trebali napraviti, jer odmah danas koncert je otkazan. Stoga će svi zagrebački ljubitelji Lukyja, njegov nastup morati još malo pričekati.

Zanimljivo je da organizatori koncerta medijima nisu ponudili nikakvo objašnjenje zbog čega je došlo do otkazivanja istog, samo su nas zamolili da informaciju o otkazivanju plasiramo u svoje medije, što evo mi, iako bez ikakvog objašnjenja, upravo učinismo.