JADI NEZADOVOLJNOG KORISNIKA MAX TV-A: Je.em Vas i Vaš MAX TV samoinstalacijski paket

Vjeran Grković

22. ožujka 2012.

JADI NEZADOVOLJNOG KORISNIKA MAX TV-A: Je.em Vas i Vaš MAX TV samoinstalacijski paket

Znaju korisnici raznih korporacija da se nasekiraju pruženom im uslugom, a nemaju, ruku na srce, gdje da se požale. Takav je primjer i korisnika MAXtv-a kojeg je samoinstalacijski paket ove usluge, očito, doveo do ludila. „Derete nas sa nenormalno visokim cijenama kako i gdje stignete. Kad si složim računicu kolko platim pretplatu 70 kuna, telefon 200-300, Internet 200, max tv 70, dođem do brojke od 600-700 kuna. I to svaki mjesec, a vezan sam ugovorom 24 mjeseca“, vapi uzrujani korisnik i pita se, više onako reda radi, uzaludno, tko će njemu platiti izgubljene sate u borbi sa samoinstalacijskim paketom koji se ipak ne instalira sam

Pismo uzrujanog korisnika donosimo u cijelosti bez cenzure brojnih sočnih i manje sočnih psovki

Nezadovoljan MAXtv-om splitski korisnik napisao pismo Upravi

UGASITE IH ZA SVA VREMENA: Ne dajte im da nam uzimaju novce

POZIV NA FELACIO: Pismo dragom gospodinu Telekomu

Dritokonj: "Kad se serviser vrati, molim vas, recite mu da i njemu jebem mater"


Poštovani,

Jebem Vas i Vaš MAX TV samoinstalacijski paket.

Prvo i prvo ako je nešto samoinstalacijsko onda ja trebam gladit jajca dok se ono samo ne instalira. A ja se već tjedan dana jebem sa paketom za koji mi je Vaša službenica rekla da se instalira u roku 25 minuta. Ili Vaša službenica ima smisla za humor ili sa Vama minute jako sporo prolaze. Očigledno je ovo drugo.

Nakon osmog poziva Vašoj tehničkoj podršci, osmi put zaključili da je sve instalirano prema uputama, te da je oprema neispravna i konačno mi je obećano da će mi monter doći instalirati taj „samoinstalacijski“ MAX TV paket. Škrti ste platit čovjeka da montira opremu pomoću koje nas onda derete sa ugovornom obvezom od 24 mjeseca.

E sad se pitam ko će meni platit satnicu dok sam se zajebavao sa Vašim kablovima i opremom koja je neispravna (i to prema riječima Vašeg službenika.)

Znate kaj,i inače mi Vas je pun kurac. Derete nas sa nenormalno visokim cijenama kako i gdje stignete. Kad si složim računicu kolko platim pretplatu 70 kuna, telefon 200-300, Internet 200, max tv 70, dođem do brojke od 600-700 kuna. I to svaki mjesec, a vezan sam ugovorom 24 mjeseca. Da mi je dostupan drugi operater otišo bi drugom, pa taman da mu više platim.

I onda imate kampanju „znakovi pažnje“. Ma zabijte si te znakove znate kam. Da je Vama stalo do ljudi onda bi nam smanjili koji račun ili platili cugu ili nekaj slično. A ne da ja moram skupljat jebene bodove da od Vas dobijem šlafrok. I to ružičasti. Ma dajte odjebite!

Srdačan samoinstalacijski pozdrav.

Nezadovoljni korisnik koji Vas mora trpit još 24 mjeseca.

Lupiga.Com