Ivore kolko imas godina?

silvach

14. ožujka 2002.

Ivore kolko imas godina?

Ovo nije uobičajena vijest, ovu vijest sigurno nećete imati prilike pročitati u Jutarnjem, Večernjem ili na bilo kojem drugom portalu sličnom našem. Ovo je vijest za sve one koji već tri godine prate život jednog malog djeteta. Ivore sretan ti rođendan.

Što bi se moglo pod opširnije još reći, neka to bude novica o Ivoru. Malecki se ozbiljno prihvatio obavljanja nužde na mjestima koja su za to i predviđena. Zna slova A, B i C, brojati od 1-5, pa od 7-9 (ova 6-ica između ga uvijek zbuni). Postaje naravno vrlo znatiželjan i svake dvije sekunde ima pitanje. A ko je to kupio, a s čim, a šta to i sl. Zna za svakog od Vas koje viđa po jednu rečeničnu složenicu tipa: Dani moj te hrani, Jozo moj te vozo, Fuka je šupak...Zabušava kod hranjenja, pa tako ako želimo da nešto konkretno pojede mora imati obećana dva kikija. Samo dva, samo dva. Jer ako mu damo jedan ili mu kažemo da će dobit kiki, on odmah vadi i pokazuje svoje male prstiće i govori "Samo dva, samo dva". Kad se neka od njegovih delicija sprema u frižider, obavezno mora biti na njemu rukom dohvatljivoj polici. Onda ko žandar stoji pored friđa i viče: "Tu dole, tu dole spremi". Uglavnom tvrdoglavost  je kao osobina definitivno potvrđena. Eto ljudi, mali vam je odvalio više od pola svoje prve petoljetke. Živio!

 

dodatak: Jedan dan ga pitam (bio je pink panter na tv-u): Ivore koji je to crtić?, a on se ne može baš sjetiti, zna da je nešto sa pink, ali ovo drugo nikako. I odjednom provali: "Pink te mater".