HEROJ MJESECA: Kako je jedan otac strogu karantenu svojoj kćerkici pretvorio u prvorazrednu avanturu

Lupiga.Com

14. svibnja 2020.

HEROJ MJESECA: Kako je jedan otac strogu karantenu svojoj kćerkici pretvorio u prvorazrednu avanturu

Španjolska je jedna od epidemijom koronavirusa najteže pogođenih zemalja. Građani su u vrlo strogoj karanteni proveli gotovo dva mjeseca. Bacanje smeća bila je jedna od aktivnosti koja je razbijala monotoniju svakodnevice, a tu su rutinu u izvanrednu zabavu pretvorili u jednoj obitelji, u gradu Puertollano, nedaleko Ciudad Reala. Otac i kćerka, naime, iz dana u dan su izlazili iz svog stana i, do kontejnera udaljenog stotinjak metara, kretali u pravu avanturu, uvijek drugačije maskirani, u djevojčičine omiljene likove.

Otac je isprva sam išao bacati smeće, a iz šale se počeo maskirati, što je izazvalo oduševljenje kod susjeda, koji su mu pljeskali s prozora i balkona, ali i kod njegove kćerke. Stoga je u ove zahtjevne izazove uključio i kćerkicu, kako bi barem malo „protegnula“ noge. Brojne videozapise objavljivao je na svom Instagramu, a nije dugo trebalo da postanu viralni. Kompilacija „najboljih izlazaka do smeća“ objavljena na Facebooku u samo nekoliko dana je pogledana 15 milijuna puta. 

Uistinu je impresivan broj kostima koje su otac i kćer „prošetali“ za vrijeme karantene, a po fotografijama na Instagramu može se primijetiti da je ova obitelj već ranije imala sklonost kostimiranja i odlaženja na dječje kostimirane festivale. 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/Facebook