Što je novoga?

Ivor Car

24. ožujka 2003.

Što je novoga?

Netko se nakačio na Thompsona! Ovim riječima bi se ukratko mogao opisati tijek naše prošlotjedne ankete, u kojoj je od strane neidentificirane osobe, momak iz Čavoglava dobio 80-ak glasova, negativnih glasova, naravno. Nova anketa je vezana uz protekli tjedan, u kojemu je dominirao rat, kako među Lupiginim novicama, tako i među novicama svih mogućih svjetskih medija. Inače tjedan je opet bio radni za većinu Lupeža, baš kao i protekli, i to mi se počinje sviđati.
Evo prvi ratni tjedan je prošao! Na Lupigi radno, kao što je to bio i prošli, u kojemu se ipak malo manje pisalo o ratu, o kojem se gotovo više nema ni pisati šta, jer sve je već napisano i sve već znate. Osobit je ovaj tjedan, jer je oživio i Edin forum (da, onog Ede koji već dva mjeseca nije napisao kolumnu, a o novicama da ne govorimo - Lano znaš šta ti je radit'), a na kojem se odvijaju i neke zanimljive rasprave. No, krenimo uhodanim putem, od ankete.
Bezazleno pitanje naše prošlotjedne ankete uznemirilo je neke duhove, tako da na žalost nismo u mogućnosti prikazati realne rezultate. Naime, nekome se zamjerio Thompson, pa je taj (ili su u pitanju oni) u dva dana udijelio momku iz Čavoglava nekih 80-ak glasova. Ipak svejedno taj odgovor nije pobjednički. Na pitanje "Jesu li Thompson i Colonia dobili nezasluženo malenu ulogu na Porinu?" 35% vas je izjavilo da "Jesu!!!". Na drugom mjestu (33%) je onaj lažirani odgovor "Thompson je!!!", dok 20% vas drži da "Nisu!!!". Preostala dva odgovora izazvala su premalo pozornosti da bi ih se uopće spominjalo.
Nova anketa za svoju temu ima, a što drugo nego li rat! Tako vas neprofesionalno i neumjesno pitamo što želite od ovoga rata. Pitanje ne treba puno objašnjavati, čak što više ne treba ga objašnjavati uopće. Samo glasajte pa da vidimo što želi pacifistički raspoložena Lupigina ekipa. Uz napomenu da u komentaru možete dodati svoju opciju ukoliko se ne nalazi među šturim, ponuđenim odgovorima.
Pohvala, pokuda i najava nema, iako bi ovih zadnjih i moglo biti da svi dajemo po djelić sebe (a neki i manje) kako bi to i trebalo biti! Znam te!