PRONAĐITE ULJEZE: Kako je HDZ na zajedničkoj fotografiji u photoshopu 'vješto' dodao one kojih nema

Ivor Car

17. svibnja 2013.

PRONAĐITE ULJEZE: Kako je HDZ na zajedničkoj fotografiji u photoshopu 'vješto' dodao one kojih nema

U „photoshopu“ se može napraviti svašta, poznato je svakome već odavno, a Hrvatska demokratska zajednica odlučila je zorno demonstrirati kako se u „photoshopu“ uistinu mogu napraviti čuda. Na zajedničkoj fotografiji kandidata sa stranačke liste u Slunju, majstorski su dodali osobe koje nisu mogle doći na snimanje. Njihovo poznavanje ovog programa uistinu nas je fasciniralo i oraspoložilo, jer je dodavanje osoba koje su nedostajale na fotografiji izvedeno toliko vješto da se intervencija vidi i iz aviona

Lupigini prijatelji s KAportala zamijetili su zanimljivu fotografiju slunjskih HDZ-ovaca. Naime, na zajedničko fotografiranje uoči lokalnih izbora nekoliko kandidata s liste HDZ-a u Slunju nije moglo doći. Problem je vrlo mudro i nadasve vješto riješen. U "photoshopu" je „majstor“ ovog programa „majstorski“ dodao osobe koje su nedostajale na fotografiji. Njegovo poznavanje photoshopa je tako dobro da se iz aviona vide koje su osobe dodane na zajedničku fotografiju (veću rezoluciju možete vidjeti na ovom linku).


Pronađi uljeza (PHOTOSHOP: Facebook/HDZ Slunj)

Ovakav potez slunjskog HDZ-a koji je ovu fotografiju stavio kao naslovnu fotografiju na svojoj Faceboook stranici, na KAportalu su svrstali među „smiješnu stranu kampanje“, i to drugi dio. Zasluge za prvi dio, naime, pripale su dugoreškim kolegama HDZ-a Slunj koji su dan ranije na Facebook stranici svog stranačkog šefa, Antona Božidara Pavlovića, kandidata za dugoreškog gradonačelnika, stavili fotografiju s političkog skupa u gradskoj vijećnici. Na fotografiji se nalazio karlovački gradonačelnik, Damir Jelić, nadaleko poznat po „muškom abortusu“, a administrator stranice je želeći tagirati Jelića tagirao stranicu Damir Jelić – Greatest shits koja ismijava gafove gradonačelnika Karlovca i neprestano ga kritizira.


Evo uljeza (PHOTOSHOP: Facebook/HDZ Slunj)

 

Lupiga.Com