NEPOKORENI G(R)AD: Ivica Todoriću, neće ni tvoja do zore sjati!

Vjeran Grković

8. ožujka 2012.

NEPOKORENI G(R)AD: Ivica Todoriću, neće ni tvoja do zore sjati!

Informacija da je Vlada Ive Sanadera i Jadranke Kosor tvrtkama u vlasništvu Ivice Todorića oprostila dugove u iznosu većem od 400 milijuna kuna Građansku akciju dirnula je u žicu te su njezini aktivisti pohitali da kažu što misle o najvećem hrvatskom gospodarstveniku i politici koja ga po svaku cijenu podržava. Na nadvožnjak kod Cibone izvjesili su transparent: "TODORIĆU, pali su i veći kraljevi sa više slugu od tebe pa ćeš pasti i ti! Nema predaje!" Pogledajte fotografije s lica mjesta

Poruka Građanske akcije:


Todoriću, pali su i veći kraljevi sa više slugu od tebe pa ćes pasti i ti!  Poštovani, mi ne odustajemo. Za nas ne postoji riječ predaja! Nakon saznanja koliko je poreznog duga oprošteno tvrtkama u Todorićevom vlasništvu, ponovo smo se odlučili pokazati kako postoje pojedinci koji nemaju straha od Todorića i da ne drhte od njega kao što drhte Vlada, policija ili porezna uprava. Mi nismo državni inspektorat koji MORA proglasiti Todorića nevinim u uvođenju paralelne valute K+ bon u HR.

Mi nismo Rohatinski pa da nam je Todorić otkupio firmu i kuću za puste milijune. Mi nismo Bajić pa dan se drži u šaci. Mi nismo MUP pa da skačemo na njegov mig. Mi nismo Vlada pa da imamo 81 mandat za fotelje a ne za promjene. Mi smo oni koji se nisu predali. Mi smo oni koji vjeruju u ekonomsku i osobnu slobodu i mi se Todorića NE BOJIMO te mu poručujemo: nikome nije svijeća gorila do jutra pa neće ni tebi!

NEMA PREDAJE

 
Transparent dug trideset metara: "TODORIĆU, pali su i veći kraljevi sa više slugu od tebe pa ćeš pasti i ti!"

 


"Nismo tvoje sluge, nećeš nas iskorištavati kao druge!"

 


Radovi 

 


Radovi 2

 


Radovi 3

Foto - Građanska akcija

Lupiga. Com