Kuja Dona iz Križevaca optužena da je pojela susjedov mercedes

Ivan Kegelj

14. ožujka 2002.

Kuja Dona iz Križevaca optužena da je pojela susjedov mercedes

Nakon što je otkrio oštećenja na dva puta spomenutom merčedesu rvackih tablica, a njemačke proizvodnje, vlasnik tri puta spomenutog merčedesa 220 ne zna se koje slovo, s inicijalima R. K., stalno nastanjen u selu Dedine, policiji je prijavio rečenu Donu, zajebatu i staru 12 godina, u vlasništvu autoprijevoznika V. M., te se beštija danas opravdano sumnjiči da je pojela jedan dio metalnog blatobrana...
Pazi ovo! Ponosni vlasnik merčedesa iz Križevaca optužio je susjedovu kuju Donu, zajebatu i staru 12 godina, da mu je, ni više ni manje, pojela dijelove gore spomenutog merčedesa 220 ne zna se koje slovo, njemačke proizvodnje i hrvatskih tablica.
Nakon što je otkrio oštećenja na dva puta spomenutom merčedesu rvackih tablica, a njemačke proizvodnje, vlasnik tri puta spomenutog merčedesa 220 ne zna se koje slovo, s inicijalima R. K., stalno nastanjen u selu Dedine, policiji je prijavio rečenu Donu, zajebatu i staru 12 godina, u vlaništvu autoprijevoznika V. M., te se beštija danas opravdano sumnjiči da je pojela jedan dio metalnog blatobrana.
Donin vlasnik odgovorno je ustvrdio da do sad nije primjetio da Dona ima apetit i skonost prema merčedesima i drugim motornim prometalima, kojima je, napominje kerov gazda, stalno okružena. Izvjesna sumnja stavljena je i zbog toga što nitko ne može odgonetnuti kako se 12 godina stara Dona uspjela otrgnuti s lanca, preskočiti dvije ograde do susjedovog dvorišta i ponovno se, nakon počinjenog zlodjela, vratiti i vezati na svome mjestu.   
Čika policija je obavila očevid, fotografirala oštećenog, do sad već pet puta spomenutog merčedesa, te iz više kuteva ovjekovječila i rečenu Donu.
Ako se slučaj ubrzo ne privede kraju možemo očekivati posjetu čuvene Skali i još čuvenijeg Maldera, koji su, napomenimo, američke proizvodnje. (Kako li se speluju njihova cijenjena imena?)