KONFABULATOR: Milanović inzistira da je uistinu dao intervju za Jutarnji list

Marko Orsanović

2. travnja 2012.

KONFABULATOR: Milanović inzistira da je uistinu dao intervju za Jutarnji list

"Da, zaista sam dao veliki intervju za Jutarnji list", potvrdio je jutros premijer Zoran Milanović. Ovaj dnevni list, poznat po objavljivanju informacija koje imaju za cilj manipulaciju kao i po objavljenom "lažnom intervjuu" s bivšim premijerom Ivom Sanaderom, objavio je dugi razgovor s Milanovićem tvrdeći kako su s njim zaista i razgovarali. Razgovor je objavljen pod naslovom "Politička ispovijed premijera Milanovića".

 

Premijer Zoran Milanović, koji je preko ureda Predsjednika Ive Josipovića dogovorio s Ninoslavom Pavićem sve detalje razgovora, pitanja i prigodnu fotografiju obećao je kako će eskluzivno objaviti svoje buduće poteze baš u tom listu kako bi se njegova "genijalnost" dalje širila eterom.  No, premijer Milanović nije bio zadovoljan kako se njegove misli prenose u drugim medijima.

Vladini ljudi zaduženi za online komunikaciju na društvenim mrežama, prenijeli su Milanoviću informaciju kako mnogi ne vjeruju da je on zaista dao taj razgovor za Jutarnji list te se boje prenijeti njegov razgovor.

Uži kabinet Vlade tako je odlučio razgovor koji je objavljen u Jutarnjem listu, objaviti i na službenim stranicama Vlade, kako bi svim građanima dali do znanje da je Milanović uistinu dao intervju, odnosno da isti nije izmišljen. 

Lupiga.Com