Guugl

miro@lupiga.com

14. ožujka 2002.

Guugl

Kad nešto tražite na internetu koristite tražilice. Tražilice su uglavnom kombinacija ljudskog elementa i računala, koja na vaš upit, npr. Madrid, pokušava pronaći mjesta na internetu gdje se nalaze podaci o gradu Madridu. Dobrim korištenjem ili kombinacijom pretraživača možete dobiti bolje rezultate. Kako bi izbjegli mutne vode reklamiranja naših najdražih pretraživača, nećemo spomenuti ni jedan, samo vam dajemo pojam: lupiga.
Ako dakle upišete u pretraživač ime lupiga, otvorit će vam se prekrasan splet okolnosti i rečenica koje su izrekli lupizini mudraci. Iako im niste vjerovali, momci i djevojke su tu. U zemlji u kojoj su glavna tema politika i lova, novinari lupige hrabro se upuštaju u boj s okrutnom realnošću. Ako u dotični pretraživač, koji se nalazi na lupiginoj stranici upišete lupiga ludi npr; dobit ćete narodnu mudrost koja kaže: "Ne sjećam se. Bio sam pijan. ritn by: Ludi. ... ".
Vidite kako je malo potrebno da razveseli čovjeka. Smijeh tek nastaje kad upišete lupiga forum, pa kao prvi podatak dobijete izvješće od 18-08-2001. godine gdje neko u raspravi s jednom zagrebačkom tvrtkom tvrdi da: "meni forum nikako da profunkcionira, site www.lupillus.net/lupiga/forum/papost.php". Igrajte se do mile volje s pojmovima lupiga, ili bar dok vam ne dosadi.