Geneva Auto Show

iksx@lupiga.com

14. ožujka 2002.

Geneva Auto Show

Auti, auti, auti, auti, i još auta. Od 7. do 17. trenutnog mjeseca Geneva je sjedište automobilskog svijeta. U ne tako dalekoj Švicarskoj se ovih dana priča o autima više nego o vijesti da su primljeni u Ujedinjene narode. Uz ovakve aute i nismo iznenađeni. A tek hostese...
U četvrtak se otvaraju vrata ženevskog salona automobila. Održavajući izložbe u godišnjem ritmu, organizatori, izlagači, a s njima i posjetitelji su dogurali do 72. izložbe. Ovih posljednjih (posjetitelja) se u deset dana održavanja izložbe očekuje preko 700 000. Po cijeni od 8 eura možete pokušati razgledati što više auta u jedan dan. A kako ćete razgledati na 93000 kvadrata izloške 250 izlagača? Kako je to nemoguće, a vi želite baš sve vifjeti, ostaje vam samo cjeloizložbena karta za nekih 40ak eura. Pa šetajte i gledajte.
A da ćete imati i što gledati govori podatak o 33 svjetske premijere uz još 18 europskih. Pa još zabava, hostese... Da ne duljimo, odite, vidite, pričajte. Ako budete mogli pričati nakon toliko hodanja.