Anketa

Ivor Car

14. ožujka 2002.

Anketa

Završila je i ova pivska anketa. Iako nismo bili u mogućnosti ponuditi više odgovora na pitanje "Koje pivo najviše prija vašem grlu", pobijednik nije odlučen. Kako to, pitate se. Eto tako. Povodom današnjih događaja, odnosno dočeka Janice na Trgu, odlučili smo postaviti novu anketu. Pitanje je što bi vi kada bi bili u mogućnosti dali Janici. Ponuđeni su mnogi odgovori, pa recite ...
Završila je i ova pivska anketa. Iako nismo bili u mogućnosti ponuditi više odgovora na pitanje "Koje pivo najviše prija vašem grlu", pobijednik nije odlučen.
Kako to?
Tako što slovensko pivo Zlatorog i nizozemsko Heineken imaju identičan broj glasova. To je ujedno i prvi put da nismo dobili pobjednika u našoj anketi.
Odmah iza ovoga dvojca, po broju glasova je kategorija neko drugo pivo.
Zanimljiv je i ujedno pomalo mazohistički, dobar plasman Ožujskoga, na čak treće mjesto. Odmah iza njega su oni koji uživaju u čarima točenoga piva.
Najslabije plasirana je Karlovačka piva. Njen plasman ne treba komentirati. Indikativno je da čak dvoje posjetitelja ne vole pivo. Nadam se da je to bila neka šala.
Povodom današnjih događaja, odnosno dočeka Janice na Trgu, odlučili smo postaviti novu anketu. Pitanje je što bi vi kada biste bili u mogućnosti dali Janici. Ovih dana sam čuo masu priča vezanih uz tu tematiku, pa da vidimo. Iako će se neki usprotiviti nekim ponuđenim odgovorima, te smo morali staviti kako neki drugi ne bi bili razočarani istima. Ponuđeni su mnogi odgovori, recite ...