ROBI K. U RIJECI: Viktor Ivančić u Ex Librisu. Nemojte propustiti!

A.B.

29. studenog 2018.

ROBI K. U RIJECI: Viktor Ivančić u Ex Librisu. Nemojte propustiti!

U Rijeci će večeras, od 19 sati u antikvarijatu Ex Libris, gostovati Viktor Ivančić, urednik i jedan od osnivača kultnog splitskog tjednika Feral Tribune. Riječanima i Riječankama on će predstaviti ukoričene avanture svog junaka Robija K. u izdanju spomenutog riječkog izdavača.

ROBI K. NA INFORMATIVNOM RAZGOVORU: Lupiga privodi Viktora Ivančića i Zorana Grozdanova. Tko stoji iza rušitelja dvije domovine?

"Sabrani Robi K. - Altimejt edišn", 35 njegovih godina u pet svezaka, riječki čitatelji i čitateljice u Ex Librisu će večeras moći kupiti po cijeni sniženoj za dvadeset posto, ali najprije će čuti što o najdugovječnijem novinskom junaku, maloljetnom splitskom delikventu iz II. a razreda, imaju za reći njegov autor Viktor Ivančić, odnosno pisac, scenarist i novinar Ivica Đikić te sveučilišni profesori Predrag Brebanović i Neven Jovanović. Razgovor će moderirati Zoran Grozdanov, urednik u Ex Librisu.


Naslovnica Ivančićeve knjige (ILUSTRACIJA: Ex Libris)

Za riječke goste, koji ne znaju gdje se nalazi Ex Libris, recimo i to da će se predstavljanje knjige odigrati na adresi Riva Boduli 3B. Nemojte propustiti.

Kako je izgledalo zagrebačko predstavljanje knjige u organizaciji Lupige, možete vidjeti, a možda i čuti (možda i samo možda ukoliko zvučnike pojačate do kraja) u priloženom videu.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Lupiga.Com