Vidi kako ovo izgleda

Ivor Car

14. ožujka 2002.

Vidi kako ovo izgleda

Dugo vremena je trebalo kako bi Lupigin novi dizajn ugledao svjetlost weba, a to se dogodilo upravo sada u ove kasne sate. Ponosni smo što imate priliku vidjeti ovo naše malo ostvarenje, koje je iz jedne male ideje preraslo u evo nešto sasvim drugo, nadam se, svima vama drago. Pa da vidimo ...
Prošlo je i nekoliko mjeseci kako smo ovdje u našem drugom domu (čitaj Lupillusu) imali odlično posjećen tulum, ali i usputnu promociju našega novog dizajna. Kako je naš slavni webmaster bio pretrpan raznim narudžbama, sve je išlo laganim tempom. I dok večeras u kasnim satima gotovo kompletna redakcija Lupige, uživa u blagodatima, ne iznajmljenog, već kupljenog televizora, za koji je i naš webmaster dao pare (oni koji nisu neka se prepoznaju), upravo taj vrijedni webmaster je subotnji izlazak zamijenio uredskom stolicom od 200 kuna i sve nas iznendaio posatavivši novu naslovnicu.
Vama preporučujemo da uživate u novom okolišu teksta koji upravo čitate. Između ostalog na naslovnici su se našle i neke stvari kojih prije nije bilo. U prvom redu pri tome mislim na novu arhivu vijesti, koja je tako dobra da ja jednostavno nemam riječi. Probajte i mislim da ćete i vi ostati bez teksta. Dalje, tu je i opcija pomoću koje možete postaviti Lupigu kao homepage, na što vas svakako upućujemo, kao i na link na lignju s lijeve strane.
Nama se to sve nevjerojatno sviđa, a drugi će sebi postaviti pitanje da li je ovo medicinska stranica ili nije. Ukoliko će biti onih kojima "ne leži" ovaj novi izgled Lupige, postaviti ćemo i mogućnost prebacivanja na stari izgled. Pa 'ko voli nek' izvoli!