Što je novoga?

Ivor Car

14. ožujka 2002.

Što je novoga?

Skoro pa ništa, najkraće rečeno bi glasio odgovor na ono pitanje postavljeno u naslovu. Zbog nadošloga blagdana ova rubrika izlazi dan prije nego li je trebala. Identična stvar dogodila se i s anketama. Iz prošle ankete saznajemo da će većina naših posmatratelja ići na neko deseto mjesto. Nova anketa je svoju inspiraciju našla u onom već prije spomenutom blagdanu. Dakle što vas u Uskrsu veseli?
Dakle skinuli smo staru anketu sa stranice. Na pitanje "Koje od ovih hrvatskih turističkih mjesta kanite posjetiti ove godine?" najviše glasača odgovorilo je "Neko deseto". Izabrali su upravo onaj odgovor koji smo postavili na deseto (zadnje mjesto) mjesto. Osim na nekom drugom, imaginarnom mjestu zanimljivo će biti i u Starim Mikanovcima gdje će se veći broj naših posjetitelja slučajno susresti. Samo se pitam da li znaju kako će doći do tamo. Svakako popularna destinacija je i neki otok, gdje se ljudi vjerojatno žele povući i odmoriti od svega. Prsa u prsa s nekim otokom je i stari hrvatski kraljevski grad i popularno turističko odredište, Knin. Zanimljivost ove ankete je i ta da nitko neće ići u Crikvu! Zvuči nevjerojatno, ali kada god navratim tamo osjećam se kao da sam u Zagrebu, jer su svi tamo. A sad šatro nitko neće ići. Baš ću otići i provjeriti. Isto vrijedi i za Makarsku za koju su tek rijetki izabrali za mjesto koje će posjetiti. Tamo sam i ovako i onako mislio skoknuti, pa ću i to provjeriti.
Stigao nam je Uskrs, pa ovu priliku koristimo kako bi čestitali ovaj blagdan svim čitateljima naše stranice koji ga slave. Ujedno smo odlučili kroz slijedeći tjedan postavljati vam pitanje "Što vas najviše raduje vezano uz Uskrsne blagdane?". Izbor je moglo bi se reči, raznovrstam, pa izaberite nešto što vam odgovara!
Što se tiče pohvala, ovaj tjedan ništa!