Što je novoga?

Ivor Car

14. ožujka 2002.

Što je novoga?

Hm... osim što je Hrvatska nepredviđeno izgubila tri boda i što zbog nje kasne i anketa i ova vijest, ima još novih stvari. Iako ja poznajem neke koji su upravo sada otišli na more, broj onih koji tu hrvatsku turističku riznicu ove godine neće vidjeti je pozamašan i u postotku iznosi oko 42%. Nova anketa je pak vezana uz ono što sam konstatirao na početku ove vijesti. Biti će ovdje i jedna, ali vrijedna pohvala.
Prije nepunih sat vremena bili smo svjedoci još jednog hrvatskog poraza, nesretnog ili ne, svejedno je, jer u svakom slučaju postoje mogućnosti da Hrvatska unatoč ovom porazu prođe dalje, u drugi krug. Može li to biti ostvareno, odlučili smo pitati vas, pa tako naša ovotjedna anketa postavlja pitanje: "Mislite li da Hrvatska može u drugi krug?". Na vama je da glasate, a uskoro ćemo svi saznati odgovor na to pitanje.
Što se tiče stare ankete, tu je bilo gusto. Upravo smo nakon već spomenute tekme ispratili neke koji su se već uputili na more, ali ne zbog odmora, već zbog posla. Sretan put i mirno more želimo Ludom i Ćogiju. Broj onih koji slavno hrvatsko more neće vidjeti ove godine iznenađujuće je velik. 42% anketiranih je odgovorilo kako ove godine ne ide na more, što znači kako će samo njih 58% uživati u blagodatima mora, kupanju, kavicama, izlascima i punjenju baterija.
Eh, sada da pređemo na naručenu pohvalu. Dakle, ovim putem javno, najjavnije pohvaljujemo I.M.(26), webmastera ove stranice koji se krije pod nickom Rochi. Pohvalu je dobio zahvaljujući našoj novoj naslovnici, a kako se ne bi previše ponavljali upućujemo one koji nisu upoznati s time da pročitaju ovu vijest. Kako se ipak mozak (ili bolje rečeno ruka) ove operacije ne bi uvrijedio zbog javnog bojkota njegovog lika i djela, iskoristiti ćemo ovu priliku da pohvalimo i Tupog kita. S već spomenutim Rochijem i Silvachom napokon je i malo ozbiljnije shvaćen Lupillus web team koji su zajednički pokrenuli. Zato ako trebate dobru i funkcinalnu web stranicu slobodno se javite u prostorije Lupillusa ili na 3697-500. Utakmice Svjetskog prvenstva gledaju se na velikom televizoru, što je napokon pokazalo da je prikupljanje sredstava za isti izvedivo, isplativo i krajnje funkcionalno. Zbog toga svima hvala i neka nam to bude smjernica za dalje.