SINIŠA LABROVIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Živjelaaaaa Hrvatskaaaa“

I.F.

19. siječnja 2018.

SINIŠA LABROVIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Živjelaaaaa Hrvatskaaaa“

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Upravo se spremam, uz pomoć bližnjih, uplatiti određenu svotu na račun portala Lupiga u njihovoj crowdfunding kampanji“, kaže u videu podrške Siniša Labrović, vizualni umjetnik i poznati naš performer. 

Do kraja Lupigine kampanje ostalo je još samo 15 sati, a nama je ostao niz neobjavljenih video snimki podrške, što samo govori koliko je bila uspješna Lupigina kampanja. U tim preostalim satima zatrpat ćemo vas s ljudima koji su odlučili podržati našu kampanju, neka se vidi da nas ima. Za neuopućene Labrović je objasnio i zašto je odlučio „pogurati“ Lupigu.

„Zašto Lupiga? Zato što promiču objektivno i kritičko novinarstvo koje se ne plaši stati na stranu slabijih, koji istinu ne savija prema interesu moćnih. Pa bih ovom prilikom pozvao i vas da iz istih razloga uplatite neku cifru, koju nalazite za shodno, na njihov račun“, objašnjava Labrović uz glasan poklič – „Živjelaaaaa Hrvatskaaaa“. Inače, na Indiegogo platformi totalna je "rasprodaja" preostalih perkova, pa od onoga što nam je ostalo možete izabrati nešto za sebe. Uskoro više ništa neće ostati. Hvala vam!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/Lupiga.Com

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.